piektdiena, 2012. gada 3. februāris

Ātrie kredīti - ņemt vai nē?

Ātrie kredīti – jā vai nē.

Ātro kredītu piedāvājums pašreiz ir liels, un iespēja ātri un bez problēmām kļūt kaut par 100Ls bagātākam ir katram, taču sākotnēji ir jāapzinās, vai šis aizdevums patiesi šajā brīdī ir nepieciešams. Un tur notiek stundām gara domāšana sniedzot sev atbildes uz jautājumiem- kur saņemtā nauda tiks iztērēta? Kad radīsies iespēja to atmaksāt bet pats galvenais jautājums- kā?

Tomēr ir daži gadījumi, kad lēmuma izdarīšana par kredīta ņemšanu ir tikpat ātra kā iespēja kredītu saņemt. Viens no tādiem gadījumiem ir nepieciešamība steidzami apmaksāt medicīniskās palīdzības izdevumus negaidītas nelaimes gadījumā, jo tad nav laika domāt un no prāta izkrīt visi iepriekš uzdodamie jautājumi. Svarīgākais ir sniegt palīdzību, un to izdarīt nekavējoši. Šeit kredīts jeb kredīts bez ķīlas ir ideāls risinājums.

Cits gadījums ir nepieciešamība pēc kādas preces iegādes, kuras pielietošana varētu palīdzēt kredītu atpelnīt. Tā ir naudas ieguldīšana kādā projektā vai precē, kura vēlāk ar uzviju palīdzēs atgūt ieguldīto naudu. Šie ir vienīgie gadījumi, kad ātrā kredīta ņemšana ir uzskatāma par gudru rīcību.

Gadījumi, kad ātro aizdevumu nevajadzētu ņemt ir ievērojami vairāk. Kā piemērus var minēt azartspēļu spēlēšanu, kad aizdevums tiek paņemts ar domu, ka vinnesta gadījumā aizdevumu varēs ātri atdot, taču netiek apdomāta iespēja, ka laimēt nesanāks, bet parāds paliks. Jauna tālruņa vai citas tehniskas ierīces iegādei arī nevajadzētu ņemt ātro aizdevumu, ja ierīce tiek iegādāta, ar nolūku palielīties draugu vidū.

Vēl kāds piemērs ir aizdevuma ņemšana tāpat vien jeb prieka pēc, ar domu „būs nauda kādam laikam, kaut izdzīvošanai”. Šim gadījumam ātrie kredīti nebūs tas labākais risinājums.

Lai arī ātrā kredīta paņemšana šķiet kārdinoša, tomēr to nedrīkst uztvert kā naudas balvu. Tā agri vai vēlu būs jāatgriež, tāpēc vienmēr ir jāpārdomā, lai saņemtā nauda tiktu ieguldīta kādā patiesi vērtīgā lietā- veselībā vai investīcijās kādam projektam.

Ātrie kredīti viennozīmīgi ir nepieciešami un ir neaptverama mūsu dzīves daļa.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru